Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Yeast-Leavened Oat Breads with High or Low Molecular Weight β-Glucan Do Not Differ in Their Effects on Blood Concentrations of Lipids, Insulin, or Glucose in Humans 1
 
 
Titel: Yeast-Leavened Oat Breads with High or Low Molecular Weight β-Glucan Do Not Differ in Their Effects on Blood Concentrations of Lipids, Insulin, or Glucose in Humans 1
Auteur: Frank, Jan
Sundberg, Birgitta
Kamal-Eldin, Afaf
Åman, Per
Vessby, Bengt
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 134 () nr. 6 pagina's 1384-1388
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland