Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Bakery Products Enriched with Phytosterol Esters, α-Tocopherol and β-Carotene Decrease Plasma LDL-Cholesterol and Maintain Plasma β-Carotene Concentrations in Normocholesterolemic Men and Women
 
 
Titel: Bakery Products Enriched with Phytosterol Esters, α-Tocopherol and β-Carotene Decrease Plasma LDL-Cholesterol and Maintain Plasma β-Carotene Concentrations in Normocholesterolemic Men and Women
Auteur: Quílez, Joan
Ruiz, Joan A.
Rafecas, Magda
Brufau, Gemma
García-Lorda, Pilar
Megías, Isabel
Bulló, Mònica
Salas-Salvadó, Jordi
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 133 () nr. 10 pagina's 3103-3109
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland