Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Allyl-Containing Sulfides in Garlic Increase Uncoupling Protein Content in Brown Adipose Tissue, and Noradrenaline and Adrenaline Secretion in Rats 1
 
 
Titel: Allyl-Containing Sulfides in Garlic Increase Uncoupling Protein Content in Brown Adipose Tissue, and Noradrenaline and Adrenaline Secretion in Rats 1
Auteur: Oi, Yuriko
Kawada, Teruo
Shishido, Chiaki
Wada, Keiko
Kominato, Yutaka
Nishimura, Syoji
Ariga, Toyohiko
Iwai, Kazuo
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 129 () nr. 2 pagina's 336-342
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland