Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Digestibility of Cooked and Raw Egg Protein in Humans as Assessed by Stable Isotope Techniques 1 2 3
 
 
Titel: Digestibility of Cooked and Raw Egg Protein in Humans as Assessed by Stable Isotope Techniques 1 2 3
Auteur: Evenepoel, Pieter
Geypens, Benny
Luypaerts, Anja
Hiele, Martin
Ghoos, Yvo
Rutgeerts, Paul
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 128 () nr. 10 pagina's 1716-1722
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland