Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Baking Hulless Barley on the Digestibility of Dietary Components as Measured at the Ileum and in the Feces in Pigs
 
 
Titel: Effects of Baking Hulless Barley on the Digestibility of Dietary Components as Measured at the Ileum and in the Feces in Pigs
Auteur: Fadel, James G.
Newman, Rosemary K.
Newman, C.Walt
Graham, Hadden
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 119 () nr. 5 pagina's 722-726
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland