Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
 
  “Effects of Heat and Pressure Processing on the Relative Biological Value of Selected Dietary Supplemental Inorganic Iron Salts as Determined by Chick Hemoglobin Repletion Assay”
 
 
Titel: “Effects of Heat and Pressure Processing on the Relative Biological Value of Selected Dietary Supplemental Inorganic Iron Salts as Determined by Chick Hemoglobin Repletion Assay”
Auteur: Wood, Richard J.
Stake, Paul E.
Eiseman, Joan H.
Shippee, Ronald L.
Wolski, Karen E.
Koehn, Uwe
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 108 () nr. 9 pagina's 1477-1484
Jaar: 1978
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland