Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Treatment of Whole Fat Soybeans or Soy Flour with Formaldehyde to Protect the Polyunsaturated Fatty Acids from Biohydrogenation in the Rumen.
 
 
Titel: Effects of Treatment of Whole Fat Soybeans or Soy Flour with Formaldehyde to Protect the Polyunsaturated Fatty Acids from Biohydrogenation in the Rumen.
Auteur: Ackerson, Barbara A.
Johnson, Ronald R
Hendrickson, R.L.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 106 () nr. 10 pagina's 1383-1390
Jaar: 1976
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland