Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Free Fatty Acids Identified as Antitryptic Factor in Soybeans Fermented by Rhizopus oligosporus
 
 
Titel: Free Fatty Acids Identified as Antitryptic Factor in Soybeans Fermented by Rhizopus oligosporus
Auteur: Wang, Hwa L.
Swain, E.W.
Wallen, L.L.
Hesseltine, C.W.
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 105 () nr. 10 pagina's 1351-1355
Jaar: 1975
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland