Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Tissue Antioxidant Effect of Ocean Hake Fish and Fermented Soybean (Tempeh) as Protein Sources in Rats 1 2 3 4
 
 
Titel: Tissue Antioxidant Effect of Ocean Hake Fish and Fermented Soybean (Tempeh) as Protein Sources in Rats 1 2 3 4
Auteur: Chen, Linda H.
Packett, L.V.
Yun, Insun
Verschenen in: Journal of nutrition
Paginering: Jaargang 102 () nr. 2 pagina's 181-185
Jaar: 1972
Inhoud:
Uitgever: American Society for Nutrition.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland