Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Simplifying a multi-sensory gastronomic experience to identify the culinary potential of legumes: A proof of concept
 
 
Titel: Simplifying a multi-sensory gastronomic experience to identify the culinary potential of legumes: A proof of concept
Auteur: Maitre, I.
Akissoe, L.
Guerin, B.
Piva, G.
Symoneaux, R.
Dufrechou, M.
Brasse, C.
Verschenen in: Science talks
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland