Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Impact of consecutive steps through the food chain on the quality of Brussels sprouts, with a special focus on preparation and reheating as applied in large-scale kitchens
 
 
Titel: Impact of consecutive steps through the food chain on the quality of Brussels sprouts, with a special focus on preparation and reheating as applied in large-scale kitchens
Auteur: Delbaere, Sophie M.
Vancoillie, Flore
Callens, An
Vanhegen, Kaat
Bernaert, Nathalie
De Man, Sofie
Sleurs, Ellen
Duyck, Yorre E.
Van Poucke, Christof
Verkempinck, Sarah
Grauwet, Tara
Van Loey, Ann M.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland