Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 86 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation with lactic acid bacteria enhances the bioavailability of bioactive compounds of whole wheat flour
 
 
Titel: Fermentation with lactic acid bacteria enhances the bioavailability of bioactive compounds of whole wheat flour
Auteur: Islam, Shariful
Miah, Md. Abdus Satter
Islam, Md. Faridul
Tisa, Khurshida Jahan
Bhuiyan, Md. Habibur Rahman
Bhuiyan, Mohammad Nazrul Islam
Afrin, Sadia
Ahmed, Khandoker Shahin
Hossain, Md. Hemayet
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 86 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland