Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Extraction of anthocyanins from purple sweet potato using supercritical carbon dioxide and conventional approaches
 
 
Titel: Extraction of anthocyanins from purple sweet potato using supercritical carbon dioxide and conventional approaches
Auteur: De Barros, Gabriel Laquete
Tuhanioglu, Arda
Kaur, Sumanjot
Nora, Leonardo
Ubeyitogullari, Ali
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland