Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Effects of green tea and its polyphenols on the formation of heterocyclic aromatic amines, antioxidant capacity, and quality characteristics of roasted pork patties
 
 
Titel: Effects of green tea and its polyphenols on the formation of heterocyclic aromatic amines, antioxidant capacity, and quality characteristics of roasted pork patties
Auteur: Deng, Zhiyang
Zhang, Qing
Long, Piaopiao
Wen, Mingchun
Han, Zisheng
Granato, Daniel
Qi, Jun
Zhang, Liang
Zhu, Mengting
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland