Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ozone gassing time and stirring duration on peroxide value, microbial decontamination, aflatoxin detoxification and sensorial characteristics of dried pistachios
 
 
Titel: Effect of ozone gassing time and stirring duration on peroxide value, microbial decontamination, aflatoxin detoxification and sensorial characteristics of dried pistachios
Auteur: Shakerardekani, Ahmad
Saberi, Najmeh
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland