Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 208 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Whole grain pearl millet-based gluten-free bread: A novel alternative with nutrition and sensory appeal
 
 
Titel: Whole grain pearl millet-based gluten-free bread: A novel alternative with nutrition and sensory appeal
Auteur: de Aguiar, Etiene Valéria
Centeno, Ana Carolina Ladeia Solera
Garcia dos Santos, Fernanda
Capriles, Vanessa Dias
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 208 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland