Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 206 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Vitamin D fortification in lebanese bread: Impact on sensory attributes, consumer perception and public acceptance
 
 
Titel: Vitamin D fortification in lebanese bread: Impact on sensory attributes, consumer perception and public acceptance
Auteur: Hoss, Karine El
Salla, Mohamed
Khaled, Sanaa
Krayem, Maha
Hassan, Hussein F.
Khatib, Sami El
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 206 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland