Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 196 van 208 gevonden artikelen
 
 
  The potential of soybean curd residue and water fraction of dragon fruit peel in wet noodles formulation
 
 
Titel: The potential of soybean curd residue and water fraction of dragon fruit peel in wet noodles formulation
Auteur: Manurung, Hotman
Simanjuntak, Rosnawyta
Marbun, Yesika Putri
Romauli, Nauas Domu Marihot
Naibaho, Joncer
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 196 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland