Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 194 van 208 gevonden artikelen
 
 
  The influence of microwave-assisted osmotic dehydration in coconut meat preservation technique
 
 
Titel: The influence of microwave-assisted osmotic dehydration in coconut meat preservation technique
Auteur: Alam, Mahfujul
Jannat, Mipahur
Datta, Nayon
Hasan, Mir Meahadi
Alam, Asraful
Zahid, Md. Ashrafuzzaman
Moazzem, Md. Shakir
Molla, Mohammad Mainuddin
Biswas, Mrityunjoy
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 194 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland