Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 185 van 208 gevonden artikelen
 
 
  The content of acrylamide in foods in Iran: A review of formation mechanism, toxicity and control strategies
 
 
Titel: The content of acrylamide in foods in Iran: A review of formation mechanism, toxicity and control strategies
Auteur: Gholampour, Fariba
Ebadi Fathabad, Ayub
Ansarifar, Elham
Zeinali, Tayebeh
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 185 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland