Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 170 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Rice bran valorization: Oil extraction via extrusion-SCCO2 processing and development of protein hydrolysates from its residue
 
 
Titel: Rice bran valorization: Oil extraction via extrusion-SCCO2 processing and development of protein hydrolysates from its residue
Auteur: Ruttarattanamongkol, Khanitta
Chittrakorn, Sasivimon
Tochampa, Worasit
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 170 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland