Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 130 van 208 gevonden artikelen
 
 
  NaCl addition increased the stabilization ability of Pickering emulsion stabilized by tannic acid-crosslinked silver carp spine bone pepsin enzyme hydrolyzed gelatin nanoparticle conjugates
 
 
Titel: NaCl addition increased the stabilization ability of Pickering emulsion stabilized by tannic acid-crosslinked silver carp spine bone pepsin enzyme hydrolyzed gelatin nanoparticle conjugates
Auteur: Wu, Wenjuan
Kan, Guangyi
Chen, Lijia
Wang, Xichang
Zhong, Jian
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 130 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland