Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 208 gevonden artikelen
 
 
  Improvement and quality evaluation of gluten-free cake supplemented with sweet potato flour and carrot powder
 
 
Titel: Improvement and quality evaluation of gluten-free cake supplemented with sweet potato flour and carrot powder
Auteur: Halim, Md. Abdul
Alharbi, Sulaiman Ali
Alarfaj, Abdullah A.
Almansour, Mansour I.
Ansari, Mohammad Javed
Nessa, Most. Jebun
Kabir, Fahriha Nur A
Khatun, Anwara Akter
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 208 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland