Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 64 gevonden artikelen
 
 
  The effect of rosemary, ginger, or garlic on microbial shelf life and sensory acceptability of nutritionally enriched cassava-based pancake (Kabalagala)
 
 
Titel: The effect of rosemary, ginger, or garlic on microbial shelf life and sensory acceptability of nutritionally enriched cassava-based pancake (Kabalagala)
Auteur: Assocle, Mahoussi Simone
Okidi, Lawrence
Ongeng, Duncan
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland