Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Techno-functional and physicochemical properties of corn flours as potential food ingredients
 
 
Titel: Techno-functional and physicochemical properties of corn flours as potential food ingredients
Auteur: Mejía-Terán, Adriana
Blanco-Lizarazo, Carla María
Leiva Mateus, Eduardo
Sotelo-Díaz, Indira
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland