Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Application of controlled fermented amaranth supplemented with purslane (Portulaca oleracea) powder to improve technological functionalities of wheat bread
 
 
Titel: Application of controlled fermented amaranth supplemented with purslane (Portulaca oleracea) powder to improve technological functionalities of wheat bread
Auteur: Kia, Parvin Shayesteh
Sadeghi, Alireza
Kashaninejad, Mahdi
Zarali, Maryam
Khomeiri, Morteza
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland