Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Impact of juice processing of Costa Rican guava (Psidum friedrichsthalianum) on the physicochemical properties, total phenols and antioxidant capacity
 
 
Titel: Impact of juice processing of Costa Rican guava (Psidum friedrichsthalianum) on the physicochemical properties, total phenols and antioxidant capacity
Auteur: Navarro, Laura
Quesada, Silvia
Pérez, Ana M.
Azofeifa, Gabriela
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 4 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland