Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Preservation of chicken egg quality using pectin derived from water hyacinth
 
 
Titel: Preservation of chicken egg quality using pectin derived from water hyacinth
Auteur: Jariyapamornkoon, Nattha
Phongthajitr, Chayaporn
Sritharet, Niparat
Sutthitham, Wichai
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland