Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Non-destructive method to classify walnut kernel freshness from volatile organic compound (VOC) emissions using gas chromatography-differential mobility spectrometry (GC-DMS) and machine learning analysis
 
 
Titel: Non-destructive method to classify walnut kernel freshness from volatile organic compound (VOC) emissions using gas chromatography-differential mobility spectrometry (GC-DMS) and machine learning analysis
Auteur: Chakraborty, Pranay
Borras, Eva
Rajapakse, Maneeshin Y.
McCartney, Mitchell M.
Bustamante, Matthew
Mitcham, Elizabeth J.
Davis, Cristina E.
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland