Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Antifungal activity of wheat-flour sourdough (Type II) from two different Lactobacillus in vitro and bread
 
 
Titel: Antifungal activity of wheat-flour sourdough (Type II) from two different Lactobacillus in vitro and bread
Auteur: Hernández-Figueroa, Ricardo H.
Mani-López, Emma
López-Malo, Aurelio
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland