Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Structure, texture and protein digestibility of high moisture extruded meat alternatives enriched with cereal brans
 
 
Titel: Structure, texture and protein digestibility of high moisture extruded meat alternatives enriched with cereal brans
Auteur: Rekola, Silja-Maria
Kårlund, Anna
Mikkonen, Santtu
Kolehmainen, Marjukka
Pomponio, Luigi
Sozer, Nesli
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland