Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Influence of thermosonication and pasteurization on the quality attributes of kutkura (Meyna spinosa) juice
 
 
Titel: Influence of thermosonication and pasteurization on the quality attributes of kutkura (Meyna spinosa) juice
Auteur: Kesavan, Radha krishnan
Gogoi, Shikapriyom
Nayak, Prakash Kumar
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland