Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Influence of mango pulp and sucrose contents on the technological properties of solid preparations (freeze-dried) for yoghurt
 
 
Titel: Influence of mango pulp and sucrose contents on the technological properties of solid preparations (freeze-dried) for yoghurt
Auteur: Oliveira, Emanuel Neto Alves de
Rocha, Ana Paula Trindade
Gomes, Josivanda Palmeira
Feitosa, Bruno Fonsêca
Santos, Dyego da Costa
Sousa, Elisabete Piancó de
Lemos, Danielle Martins
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland