Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating microencapsulated oregano (Origanum vulgare) aqueous extract as a bioactive ingredient on the overall quality of ready-to-cook fish products made from tilapia byproduct during frozen storage
 
 
Titel: Evaluating microencapsulated oregano (Origanum vulgare) aqueous extract as a bioactive ingredient on the overall quality of ready-to-cook fish products made from tilapia byproduct during frozen storage
Auteur: Tomé, Alessandra Cristina
da Silva, Flávio Alves
Monteiro, Maria Lúcia Guerra
Mársico, Eliane Teixeira
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland