Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Effect of processing conditions (conventional heating, microwave, chilling, and freezing) on the stability of some bioactive compounds of jujube fruit
 
 
Titel: Effect of processing conditions (conventional heating, microwave, chilling, and freezing) on the stability of some bioactive compounds of jujube fruit
Auteur: Najafabadi, Najmeh Shams
Sahari, Mohammad Ali
Barzegar, Mohsen
Esfahani, Zohreh Hamidi
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 3 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland