Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Bioactive Compounds of Winery by-products: Extraction Techniques and their Potential Health Benefits
 
 
Titel: Bioactive Compounds of Winery by-products: Extraction Techniques and their Potential Health Benefits
Auteur: Chakka, Ashok Kumar
Babu, Ayenampudi Surendra
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland