Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Functional, thermal, and pasting properties of cooked carioca bean (Phaseolus vulgaris L.) flours
 
 
Titel: Functional, thermal, and pasting properties of cooked carioca bean (Phaseolus vulgaris L.) flours
Auteur: Bento, Juliana Aparecida Correia
Morais, Daisy Karione
de Berse, Rafael Siqueira
Bassinello, Priscila Zaczuk
Caliari, Márcio
Soares Júnior, Manoel Soares
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland