Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Feasibility of near infrared spectroscopy to classify lamb hamburgers according to the presence and percentage of cherry as a natural ingredient
 
 
Titel: Feasibility of near infrared spectroscopy to classify lamb hamburgers according to the presence and percentage of cherry as a natural ingredient
Auteur: Ortiz, Alberto
Sánchez, Miriam
García-Torres, Susana
León, Lucía
López-Parra, María Montaña
Barraso, Carmen
Martín-Mateos, María Jesus
Tejerina, David
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland