Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzyme‐assisted hydrolysis on brewer's spent grain protein solubilization – peptide composition and sensory properties
 
 
Titel: Effect of enzyme‐assisted hydrolysis on brewer's spent grain protein solubilization – peptide composition and sensory properties
Auteur: Kriisa, Marie
Taivosalo, Anastassia
Föste, Maike
Kütt, Mary-Liis
Viirma, Maret
Priidik, Reimo
Korzeniowska, Malgorzata
Tian, Ye
Laaksonen, Oskar
Yang, Baoru
Vilu, Raivo
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland