Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and effect of edible alginate acidified coatings associated with photodynamics on cheese preservation
 
 
Titel: Characterization and effect of edible alginate acidified coatings associated with photodynamics on cheese preservation
Auteur: Lisboa, Manuela
Chagas, Camila
da Costa, Joice Camila Martins
Rossoni, Diogo
Mikcha, Jane Martha Graton
Silva, João Vitor de Oliveira
Batista, Andréia
Caetano, Wilker
Madrona, Grasiele Scaramal
Tonon, Lucineia Aparecida Cestari
Pozza, Magali Soares dos Santos
Stafussa, Ana Paula
Scapim, Mônica Regina da Silva
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 2 () nr. 1 pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland