Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of nano-encapsulation of flaxseed oil on the stability, characterization and incorporation on the quality of eggless cake
 
 
Titel: Effect of nano-encapsulation of flaxseed oil on the stability, characterization and incorporation on the quality of eggless cake
Auteur: Murugkar, Dipika Agrahar
Zanwar, Anand A.
Shrivastava, Arpit
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 1 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland