Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of quality characteristics of tomato paste produced under ohmic-vacuum combination heating and conventional heating
 
 
Titel: Comparison of quality characteristics of tomato paste produced under ohmic-vacuum combination heating and conventional heating
Auteur: Alkanan, Zina.T.
Al-Hilphy, Asaad.R.S.
Altemimi, Ammar B.
Mandal, Ronit
Pratap-Singh, Anubhav
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 1 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland