Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Mosambi peel powder incorporation in meat products: Effect on physicochemical properties and shelf life stability
 
 
Titel: Mosambi peel powder incorporation in meat products: Effect on physicochemical properties and shelf life stability
Auteur: Younis, Kaiser
Ahmad, Saghir
Malik, Mudasir Ahmad
Verschenen in: Applied food research
Paginering: Jaargang 1 () nr. 2 pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland