Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
 
  Effect of bleaching and fermentation on the physico-chemical, pasting properties and bread baking performance of various gluten free flour
 
 
Titel: Effect of bleaching and fermentation on the physico-chemical, pasting properties and bread baking performance of various gluten free flour
Auteur: William, Djeukeu Asongni
Armel, Assiene Agamou Julien
Fabien, Dongho Dongmo Fabrice
Inocent, Gouado
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 9 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 9 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland