Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Quality evaluation of different repeatedly heated vegetable oils for deep-frying of yam fries
 
 
Titel: Quality evaluation of different repeatedly heated vegetable oils for deep-frying of yam fries
Auteur: Dodoo, Daniel
Adjei, Francis
Tulashie, Samuel Kofi
Adukpoh, Kingsley Enoch
Agbolegbe, Redeemer Kofi
Gawou, Kokoutse
Manu, Gloria Pokuaa
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland