Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study of ice-cream cones developed from refined wheat, ragi, buckwheat, bajra, amaranth, and composite flour
 
 
Titel: Comparative study of ice-cream cones developed from refined wheat, ragi, buckwheat, bajra, amaranth, and composite flour
Auteur: Mhatre, Roopal
Thankamani, Marar
Sonawane, Sachin K
Bhushette, Pravin
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 10 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland