Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical traits of olive oil (‘Moroccan Picholine’ cultivar) produced using three extraction technologies in Tetouan province (northern Morocco). A comparative study with refined soybean and sunflower oil
 
 
Titel: Physicochemical traits of olive oil (‘Moroccan Picholine’ cultivar) produced using three extraction technologies in Tetouan province (northern Morocco). A comparative study with refined soybean and sunflower oil
Auteur: Khtira, Adil
Aalam, Zakarya
Gharby, Said
Sakar, El Hassan
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 18 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland