Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Lipid authentication of butter and margarine using Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR)
 
 
Titel: Lipid authentication of butter and margarine using Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR)
Auteur: Ariza-Ortega, José Alberto
Ramos-Cassellis, María Elena
Vargas Bello Pérez, Einar
Betanzos Cabrera, Gabriel
Molina Trinidad, Eva María
Alanís García, Ernesto
Suárez Diéguez, Teodoro
Díaz-Reyes, Joel
Verschenen in: Measurement. Food
Paginering: Jaargang 11 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland