Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 167 gevonden artikelen
 
 
  20. Foie gras consumers and foie gras production: Representations, levels of knowledge and feelings about duck rearing and fattening
 
 
Titel: 20. Foie gras consumers and foie gras production: Representations, levels of knowledge and feelings about duck rearing and fattening
Auteur: Litt, J.
Fourdin, S.
Delanoue, E.
Verschenen in: Animal science proceedings
Paginering: Jaargang 15 () nr. 3 pagina's 199
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland