Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 84 gevonden artikelen
 
 
  56. Impacts of ageing and cooking temperature on cook loss, Warner-bratzler peak shear force, and protein denaturation of pork Longissimus thoracic et lumborum
 
 
Titel: 56. Impacts of ageing and cooking temperature on cook loss, Warner-bratzler peak shear force, and protein denaturation of pork Longissimus thoracic et lumborum
Auteur: LeMaster, M.
Chauhan, S.S.
D'Souza, D.N.
Dunshea, F.R.
Warner, R.D.
Verschenen in: Animal science proceedings
Paginering: Jaargang 14 () nr. 7 pagina's 873-874
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland